Vi söker två förskollärare till vår förskola i Årsta

Är ni förskollärare som jobbar ihop eller vill jobba ihop och som söker nya utmaningar?

123A1655.JPG

Vi söker två förskollärare till vår förskola som tillsammans med våra 4 förskollärare och övrig personal arbetar för att utveckla vår verksamhet.

Förskolan Bränningevägen har funnits sedan 2011 och ligger i natursköna Årsta med skog, lekparker och Årstaviken i gångavstånd. Våra lokaler är stora och ljusa och har plats för 72 barn fördelade på 4 åldersblandade grupper. Utifrån ett Vygotskij perspektiv ser vi stora fördelar med en åldersblandad verksamhet då fiffiga kompisar finns att tillgå.

På förskolan arbetar 13 pedagoger.

I vår verksamhet ligger vi stor tyngdpunkt på värdegrunden, vårt likabehandlingsarbete och ett normkritiskt förhållningssätt.

Vi ser naturen som en viktig arena för lärande och bedriver Skogsknytte och skogsmulle verksamhet.

Just nu lägger vi stor vikt vid barn inflytande och entreprenörsskap och söker därför kollegor som har erfarenhet av att driva ett utvecklingsarbete kring detta. 

Vi erbjuder arbetskläder, friskvårdsbidrag och individuell Ipad som arbetsverktyg. Vi har en semestertrappa där medarbetarna börjar med 25 semesterdagar. När medarbetaren fyller 40 år blir semesterdagarna 31 dagar. Vid 50år är semesterdagarna 32st.

För mer information om förskolan besök vår hemsida www.branningevagen.se 

Arbetstid/Varaktighet

Kollektivavtal finns med Almega.

 Lön

Vi erbjuder arbetskläder och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Sista ansökningsdag 150520

Vi tar emot ansökan via epost: info@verbalastigar.se

Besöksadress

BRÄNNINGEVÄGEN 2

ÅRSTA