Vi hälsar Sophie vår nya förskolechef välkommen!

Här kommer en kort presentation av Sophie som tillträde som förskolechef måndagen den 13 augusti 2018.

Hej alla barn och föräldrar

Nu är det dags för mig att komma tillbaka från min föräldraledighet och det är med stor glädje och engagemang jag kommer för att anta mina nya arbetsuppgifter som förskolechef.

Jag har arbetat i 5 år som förskollärare på Förskolan Bränningevägen, dessa år har varit givande för mig i min yrkesroll då jag fått insikt i förskolans strävan, pedagogernas driv, läroplanens mål och hur allt sätts samman till en härlig vardag tillsammans med era underbara barn. 

Det ska bli roligt att tillsammans med pedagogerna fortsätta organisera och utveckla utbildningen vi erbjuder på förskolan. Att med Camilla och Tuula skapa möjligheter för lärande för både pedagoger och barn på vår förskola.

Framförallt ser jag fram emot att träffa och umgås med alla barn igen, men även återse er föräldrar som mötte mig innan min föräldraledighet och självklart träffa er nya föräldrar!

Hälsningar Sophie